Оръжието, с което е извършено престъплението е законно притежавано. Състоянието на

...
Оръжието, с което е извършено престъплението е законно притежавано. Състоянието на
Коментари Харесай

71- годишен писател е гръмнал Фицо с думите: Робо, ела тук!

Оръжието, с което е осъществено закононарушението е законно притежавано.

 

Състоянието на премиера на Словакия Роберт Фицо, против който през днешния ден бе осъществено нападение, е тежко. Той е ранен в корема и ръката. Откаран е с хеликоптер в болница в Банска Бистрица, тъй като съгласно лекарите положението му не разрешава превозване до столицата Братислава - доста е надалеч. Предстои да му бъде направена интервенция, оповестяват локалните медии.

 

Словашкият министър председател Роберт Фицо е " сред живота и гибелта ", откакто е бил прострелян " няколко пъти ", съобщи държавното управление на централноевропейската страна в формалната му страница във " Facebook ", представено от Франс прес.

 

" В момента го транспортират с хеликоптер до Банска Бистрица, той се намира сред живота и гибелта ", се споделя в изказване на държавното управление, което дефинира нападението против премиера като " опит за ликвидиране ".

На страницата на 59-годишния политик във Фейсбук се появи обява, която гласи:

Срещу Роберт Фицо през днешния ден бе осъществен атентат след съвещание на държавното управление в град Хандлова, когато е отишъл при дребна група поддръжници, с които да се ръкува. Ранен е на няколко места и сега е с заплаха за живота. В момента той се транспортира с хеликоптер до Банска Бистрица, защото превозването му до Братислава би лишило прекалено много време заради нуждата от незабавна интервенция. Всичко ще се реши през идващите няколко часа.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР